www.otsm.idx.gr - Οι Τράπεζες Στο Μικροσκόπιο


Στον χώρο αυτό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες διευθύνσεις και τηλέφωνα από όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες σε θέματα που αφορούν προβλήματα με τράπεζες (δάνεια, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) και άλλους χρηματοδοτικούς οργανισμούς. Οι παρακάτω διευθύνσεις δεν χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες όπως ο τραπεζικός μεσολαβητής και εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες μπορούν να σας υποδείξουν λύσεις στην πράξη για το πρόβλημα σας ή ν αναλάβουν να διεκπεραιώσουν την υπόθεση σας συντονισμένα και υπεύθυνα, με έμπειρους συνεργάτες από όλους τους κλάδους. Γιατί η υπόθεση που αφορά στα τραπεζικά θέματα δεν είναι υπόθεση μόνο ενός δικηγόρου.

Όταν κάποτε κάποιοι μετέφεραν τα παράπονα τους στον τραπεζικό μεσολαβητή και είδαν ότι το θέμα τους έμπαινε στον σορό μαζί με τα άλλα και ότι η αντιμετώπιση του τραπεζικού μεσολαβητή ήταν ως επί το πλείστον συμβουλευτική και προς τις δυο μεριές και δεν έχει καμία ιδιότητα να δράσει και να προχωρήσει σε μηνύσεις εφ όσον βλέπει να θίγεται ο πολίτης, μας πρότειναν να βρούμε διευθύνσεις από ανεξάρτητους φορείς που θα εχουν την εμπειρία και θα μπορούν να αναλάβουν την υπόθεση για να διεκδικήσουν το δίκιο του καταναλωτή ακόμα και δια της δικαστικής οδού.
Οι φορείς αυτοί δεν μπορεί να είναι μόνο ένας δικηγόρος που ακούστικε ότι έβγαλε αυτήν την απόφαση κ.τ.λ.
Στα τραπεζικά προβλήματα χρειάζεται ομάδα επιστημόνων, συντονισμός, καλή γνώση όλων των σχετικών νόμων καθώς και εμπειρία με άλλες παρόμοιες περιπτώσει.
Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στον γνωστό τους δικηγόρο στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη, που όμως του αναθέτουν και όλα τα αλλά θέματα με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει την θέληση αλλά να μην είναι πλήρως γνώστης των τραπεζικών θεμάτων ή απευθύνονται σε δικηγόρους που έβγαλαν όνομα για κάποια σπουδαία απόφαση που βγήκε από τα δικαστήρια που και εδώ τα πράγματα δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει πίσω από τον δικηγόρο αυτόν ο συντονισμός, η γνώση, η επαφή με συνεργάτες στους αντίστοιχους τομείς για να αναλάβει την υπόθεση του κάθε πελάτη που έχει εμπλοκή με τις τράπεζες. Από την άλλη μεριά οι τράπεζες διαθέτουν ένα αντίστοιχο επιτελείο ανθρώπων όπου ο τελευταίος κρίκος είναι ο δικηγόρος που βλέπετε απέναντι σας όταν έρχεστε σε προστριβές με μια τράπεζα. Αξίζει ν αναφερθεί εδώ ότι κατά το προηγούμενο διάστημα οι περισσότεροι δικηγόροι που ανελάμβαναν υποθέσεις σχετικές με δάνεια, πανωτόκια κτλ δεν γνώριζαν ούτε καν να υπολογίσουν με δικά τους μέσα το δάνειο του πελάτη και έτσι να παρουσιάσουν στο δικαστήριο ένα αντίλογο τεκμηριωμένο αλλά περίμεναν από τα δικαστήρια να αποφασίσουν για το ποιο είναι το ποσό που τελικά χρωστά ο πελάτης.
Προφανώς τα δικαστήρια δεν εχουν τον ρόλο αυτό αλλά περισσότερο πρέπει να εμφανιστεί μπροστά τους μια υπόθεση που να λέει η τράπεζα ότι ο πελάτης χρωστά τόσα και γι αυτό το λόγο. Ο δε πελάτης πρέπει να λέει ότι εγώ χρωστώ τόσα και γι αυτό το λόγο. Και τα δικαστήρια να αποφασίσουν ποιος από τους δύο έχει δίκιο.

Έτσι σύμφωνα με ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους τα παραπάνω γεγονότα συνέβησαν κατ επανάληψη με αποτέλεσμα και τα δικαστήρια να κρίνουν ότι ως επί το πλείστον ο κόσμος εμφανίζεται χωρίς σοβαρή υποστήριξη πέραν ενός δικηγόρου που όπως είπαμε πολλές φορές δεν είναι και καλά καταρτισμένος και τοποθετημένος στην συγκεκριμένη υπόθεση και έτσι σαν πρώτο θέμα βαρύνει η άποψη της τράπεζας που όπως προαναφέραμε λειτουργεί με μια ομάδα επιστημόνων.

Εδώ λοιπόν έχουμε να προτείνουμε ότι η υπόθεση της περιουσίας σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, γι αυτό προτείνουμε να απευθύνεστε:
1) Στους αρμόδιους φορείς συμβουλευτικού κυρίως χαρακτήρα όπως τον τραπεζικό μεσολαβητή κ.τ.λ.
2) Στον δικηγόρο σας ο οποίος είναι ο άνθρωπος σας και εμπιστεύεστε.
3) Στις ενώσεις δανειοληπτών με συμαντική δράση και εκτελεσμένο έργο, που μπορούν να δράσουν για λογαριασμό σας και σε συντονισμό με τον δικηγόρο σας ή μαζικά μαζί με άλλες υποθέσεις θα διεκδικήσουν στην ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη την ακεραιότητα της περιουσίας σας και θα εχουν να προβάλουν στο δικαστήριο ένα σοβαρό φάκελο με αδιάσειστα στοιχεία που θα περιέχει στην πράξη την γνώση και την εμπειρία όλων των προηγούμενων κερδισμένων υποθέσεων και την ωφέλεια όλων των σχετικών νόμων.

Στο otsm συλλέγουμε πληροφορίες και άρθρα για όλους αυτούς που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σε μια ενδεχόμενη εμπλοκή σας με τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή απλά ν ακούσουν και ν αξιολογήσουν τα παράπονα σας.

>Γενικά για τις τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα<
>Εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" <
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΑΦΑΛΗΣ τηλ.210-6531811
Εκκαθαριστής της εταιρείας Aviette AE
(Μπορεί να χειριστεί υποθέσεις από την Αττική)

>Γενικά για τις τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα<
ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΙΜΑΝΤΙΔΗΣ
Λ.Συγγρού 65 & Ζαν. Μωρέας 27 - Αθήνα 11745
Τηλ.210 9247126-9 & 210 9222445
(Συμβουλευτικές υπηρεσίες)

>Γενικά για τις τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα<
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
(Μη κερδοσκοπικός οργανισμός έρευνας και προστασίας του καταναλωτή από τράπεζες και λοιπούς χρηματοδοτικούς οργανισμούς)
Λ. Συγγρού 102 & Ζιννη 40 – 11741 Αθήνα
Τηλ.: 210 9224500 & 9242800-1
Φαξ: 210 9242880, e-mail: eixe@otenet.gr
(Σύντομα θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα με πληροφορίες και άρθρα από το Ε.Ι.Χ.Ε.)

περισσότερα...

 

 

 

Δάνεια: Προηγούμενη Σελίδα        Δάνεια: Αρχική Σελίδα        Δάνεια: Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on se.gr