www.otsm.idx.gr - Οι Τράπεζες Στο Μικροσκόπιο

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ

·          Με τις διαφημίσεις των τραπεζών

·          Προκαλούν οργή και αγανάκτηση

·          Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Με την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη προ ημερών, η Ενωση Καταναλωτών & Δανειοληπτών ζήτησε την απαγόρευση όλων των διαφημίσεων όλων των τραπεζών σε όλα τα ΜΜΕ για κάρτες, προσωπικά και καταναλωτικά δάνεια. Σας δίνουμε σήμερα τα κείμενα των μηνυμάτων που μεταδίδονται αυτές τις ημέρες για λογαριασμό οκτώ τραπεζών που προσφέρουν πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια. Ολες οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές ενώ όποιοι πεισθούν θα καταλήξουν θύματα τοκογλυφίας δεδομένου ότι τα επιτόκια και οι λοιπές επιβαρύνσεις υπερβαίνουν κατά πολύ το νόμιμο δικαιοπρακτικό επιτόκιο (σήμερα 9,25%), όπως επιβεβαιώθηκε και με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.

1.     ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 [Τηλεοπτικό]

 Εκφωνητής

Το πιο μακρύ εκατομμύριο, δεν χωράει στην οθόνη σας. Χωράει όμως τις ανάγκες σας, όλες. Ανοικτό δάνειο LONG MILLION από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Με έγκριση και εκταμίευση σε ελάχιστο χρόνο και με τις ευκολίες της κάρτας TELEBANK CREDIT. Το πιο μακρύ εκατομμύριο απο την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. (Σημ.: Οπτική υποσημείωση - Επιτόκιο 11%)

 [Τύπος]

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΑΝΕΙΟ - ΤΕLEBANΚ CREDIT

ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ !

ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΕΙ ! ΟΛΕΣ !

(Γραφική παράσταση σκύλου)

LONG MILLION

Και είναι φυσικό να μην χωράει σε μία σελίδα το πιο μακρύ εκατομμύριο ! * (1.000.000 δρχ ή Ευρώ 2.935). Γιατί το Ανοικτό Δάνειο LONG MILLION δημιουργήθηκε απο την Εμπορική Τράπεζα με στόχο να έχετε πάντα στη διάθεσή σας ένα εκατομμύριο δραχμές για να καλύπτετε τις έκτακτες ή προγραμματισμένες ανάγκες σας. Με επιτόκιο από τα χαμηλότερα της αγοράς, έγκριση και εκταμίευση σε ελάχιστο χρόνο, μεγάλη ευελιξία με τη χρήση της αποκλειστικής κάρτας TELEBANK CREDIT και πληρωμή μόλις 2% του μηνιαίου υπολοίπου σας, το Ανοικτό Δάνειο TELEBANK CREDIT της Εμπορικής Τράπεζας είναι πάντα έτοιμο να χωρέσει όλες τις ανάγκες σας. Άνετα! Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σε ένα απο τα 400 καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα.... ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Μπορεί!

Το πραγματικό επιτόκιο είναι 11 + 0,60 = 11,60%  κυμαινόμενο με ετήσια συνδρομή 15.000 για την κάρτα.

2.     NOVA BANK

[Τηλεοπτικό 1]

Εκφωνητής : Στη NOVA BANK οι επιθυμίας σας γίνονται πραγματικότητα, γι' αυτό σας προσφέρουμε τη MASTERCARD. Για Χρόνια Πολλά χωρίς συνδρομή και 9,5% για 6 μήνες. NOVA STAR.

MASTERCARD για να κρατήσετε τη γιορτινή σας διάθεση για πάντα!

Εκφωνητής : NOVA BANK, η τράπεζα που θέλατε

[Τηλεοπτικό 2]

Eκφωνητής : NOVA STAR MASTERCARD Χρόνια Πολλά χωρίς συνδρομή και 9,5% για 6 μήνες

Εκφωνήτρια: NOVA BANK η τράπεζα που θέλατε

[Ραδιοφωνικό]

Εκφωνητής α: 6 νέους ταράνδους, service στο έλκυθρο, στολή απο το καθαριστήριο και να πάρω καινούργιο αδιάβροχο σάκο... και ένα κασκόλ για το κρύο.

Εκφωνητής β: Επειδή όλοι έχουν έξοδα τις γιορτές, MasterCard απο την NOVA BANK. Η μοναδική πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρο-μή για πάντα και 9,5% για 6 μήνες. NOVA STAR MasterCard, για να κρατήσετε τη γιορτινή σας διάθεση για πάντα.

Εκφωνητής α: Χο, χο, χο!

Εκφωνήτρια : NOVA BANK, η τράπεζα που θέλατε!

 [Τύπος ]

NOVA BANK - Η τράπεζα που θέλατε.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Η NovaBankCard την κάνει πιο εύκολη!

Τώρα που έρχεται το Ευρώ, η ζωή μας θα αλλάξει! Το πορτοφόλι μας θα "βαρύνει" περισσότερο, γιατί θα έχουμε περισσότερα κέρματα. Η NovaBank, έρχεται με την πιο ανάλαφρη λύση: τη NovaBankCard, που αντικαθιστά τα μετρητά, γιατί είναι μια εξελιγμένη κάρτα μετρητών και αγορών μαζί!

Η NovaBankCard που σας παρέχεται εντελώς δωρεάν με το άνοιγμα του λογαριασμού σας, σας βοηθάει να εξοικειωθείτε με το νέο νόμισμα και σας προσφέρει:

·        Ασφάλεια, γιατί δε χρειάζεται να μεταφέρετε κέρματα και χαρτονομίσματα σε Δραχμές και Ευρώ.

·        Ταχύτητα, γιατί με μία κίνηση θα εξοφλείτε τα πάντα.

·        Σιγουριά ότι δε θα χάσετε ούτε ένα Ευρώ από λάθος υπολογισμό στις συναλλαγές σας.

·        Ηρεμία, γιατί κάθε αγορά σας χρεώνεται απευθείας στο λογαριασμό σας χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

·        Ελευθερία αγορών σε πάνω από 2.000.000 καταστήματα, με το σήμα "Visa Electron", στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας.

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι το επιτόκιο είναι 16,50 + 0,60 = 17,10% (9,50 + 0,60=10,10% το πρώτο εξάμηνο), με δωρεάν συνδρομή για πάντα.

3.     ABN AMRO BANK N.V. (Ολλανδίας)

 [Τηλεοπτικό]

Εκφωνήτρια : Ποια κάρτα επιστρέφει 10% σε κάθε αγορά σας μέχρι την Πρωτοχρονιά; ΑΒΝ ΑΜRO VISA, ή χαρισματική κάρτα.

 [Ραδιοφωνικό 1]

Εκφωνήτρια: Tο δώρο της Κατερίνας, το δώρο μου από την ABN AMRO. Το δώρο του Νίκου, το δώρο μου από την ABN AMRO. Το δώρο της Άννας...

Εκφωνητής : Φέτος για όσες αγορές κάνετε μέχρι τα Χριστούγεννα με ABN AMRO  VISA, κερδίζετε δώρο το 10%. Αποκτήστε και σείς με ένα απλό τηλεφώνημα στο 94.97.600 την ABN AMRO VISA.

 Εκφωνήτρια : Και το 10% ; Χάρισμά σας.

 Eκφωνητής : ABN AMRO VISA. Η χαρισματική κάρτα.

 [Ραδιοφωνικό 2]

Εκφωνητής : Φέτος το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο δεν θα το πάρετε από τους γονείς, ούτε απο τους φίλους. Θα το πάρετε από μια κάρτα.

Εκφωνήτρια : ABN AMRO VISA. Η μόνη κάρτα που σας χαρίζει μέχρι τα Χριστούγεννα 10% σε κάθε αγορά σας.

Εκφωνητής : Αποκτήστε και σείς με ένα απλό τηλεφώνημα στο 94.97.600 την ABN AMRO VISA.

Εκφωνήτρια : Kαι το 10% ; Χάρισμά σας.

Εκφωνητής : ABN AMRO VISA. Η χαρισματική κάρτα.

Εκείνο που δεν μας λεει η διαφήμιση είναι ότι το επιτόκιο εδώ είναι 16,50 + 0,6) = 17,10% κυμαινόμενο με 6 μήνες χωρίς συνδρομή και μετά 6.000 τον χρόνο. Η έκπτωση 10% γίνεται μόνο για αγορές τουλάχιστον 100.000 δρχ μέχρι τα Χριστούγεννα.

4.     ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 [Τηλεοπτικό 1]

Εκφωνητής : Ανάγκες γεννιούνται κάθε στιγμή.... και κάθε εννέα μήνες. Στιγμιαίο δάνειο 1.000.000 σε μία ώρα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ παντού κοντά σου.

 [Τηλεοπτικό 2]

Εκφωνητής : Επιθυμίες γεννιούνται κάθε στιγμή. Στιγμιαίο δάνειο 1.000.000 σε μία ώρα απο την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, παντού κοντά σου.

 Ρωτώντας, μάθαμε το δάνειο αυτό έχει επιτόκιο 9,25 + 0,60 = 9,85% με 20.000 ετήσια έξοδα φακέλου.

5.     CITIBANK / VODAFONE

[Ραδιοφωνικό]

Εκφωνήτρια : Σάντρα είσαι ακόμα στη γραμμή; Λοιπόν συνεχίζω. Σ'αγαπά, δε σ'αγαπάει, ιχχχ σ'αγαπάει, τέλεια. Βέβαια για πιο έγκυρα αποτελέσματα πρέπει να μαδίσουμε κι άλλες. Σα είναι καλά η φούστα με τις ζωγραφιστές μαργαριτούλες που μόλις αγόρασα, αλλιώς τι θα σου έλεγα απο το κινητό τόσες ώρες κολλημένη στην κίνηση;

Εκφωνητής : Οι κάτοχοι CITIBANK VISA / VODAFONE, όχι μόνο ψωνίζουν ότι θέλουν αλλά μιλάνε για ότι και όσο θέλουν, γιατί κερδίζουν εώς και 15.000 δρχ έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού τους PANAFONE / VODAFONE.

Εκφωνήτρια : Λοιπόν μετρήσαμε 25 μαργαρίτες υπέρ και 20 κατά. Σ'αγαπάει τυχερούλα ο άνθρωπός σου.

Εκφωνητής : CITIBANK VISA / VODAFONE, η VISA που μιλάει στο συμφέρον σας. Αποκτήστε την στο 0801.46.801.

 [Τύπος]

Citibank Visa Vodafone

Η Visa που μιλάει στο συμφέρον σας!

[Εικόνα πιστωτικής κάρτας]

Κερδίστε έως και 15.000 δρχ. Ε 44,02 το μήνα στο κινητό σας!

Αποκτήστε την τώρα στο 0801-46801 (Αστική χρέωση)

Οταν ρωτήσαμε, μάθαμε ότι το επιτόκιο αυτής της κάρτας είναι 16,80 + 0,6 = 17,40% με ετήσια συνδρομή 12.000. Η έκπτωση 15.000 γίνεται μόνο εφόσον ο μηνιαίος λογαριασμός του κινητού είναι πάνω απο 30.000

6.     ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

 [Τηλεοπτικό]

Εκφωνητής :

Κάθε φορά που δίνετε σε αυτούς που αγαπάτε, μια όμορφη σχέση ξεκινά. CLUB NOKIA VISA PLUS, ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας και φέρνει την τεχνολογία της NOKIA ακόμη πιο κοντά σας. CLUB NOKIA VISA PLUS εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

 [Ραδιοφωνικό]

Εκφωνήτρια α: Βλέπεις;

Εκφωνήτρια β: Δεν βλέπω τίποτα.

Εκφωνήτρια α: Εε, βάλε γυαλιά.

Εκφωνήτρια β: Πάλι δεν βλέπω.

Εκφωνήτρια α: Φέρε το μικροσκόπιο.

Εκφωνήτρια β: Ααα, ναι τώρα το βλέπω.

Εκφωνήτρια α: Πάλι μειώθηκε μετά τις χθεσινές αγορές, γιατί όσο ψωνίζεις με την ΚΥΠΡΟΥ VISA, τόσο το επιτόκιό σου μειώνεται.

Εκφωνήτρια γ: Τηλεφωνήστε σήμερα στο 0800.800.800 ή ελάτε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ για τη δική σας ΚΥΠΡΟΥ VISA. ΚΥΠΡΟΥ VISA, του κόσμου τα προνόμια.

Εκφωνήτρια α: Και μεταφορά υπολοίπου με επιτόκιο μόνο 8,5% και όλες οι άτοκες δόσεις της αγοράς.

[Τύπος]

Club Nokia Visa Plus

Εξυπηρετεί τις ανάγκες σας....

[Εικόνα πιστωτικής κάρτας]

Η Club Nokia Visa Plus είναι η πιστωτική κάρτα που δημιούργησε η ALPHA COPY, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, για να χαρίσει σε όλους εσάς μία ακόμη πιο εύκολη και όμορφη ζωή. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα μίας κάρτας Visa, και ακόμη περισσότερα, που την κάνουν μοναδική και... 100% Club Nokia:

Πολλές άτοκες δόσεις σε όλες τις αγορές σας από το Club Nokia

·        Δώρο η μισή συνδρομή του πρώτου χρόνου

·        Εκπτώσεις στα γνήσια αξεσουάρ και διαφημιστικά είδη ΝΟΚΙΑ

·        Ειδικές προσφορές από την Aegean Airlines

Αποκτήστε τη σήμερα κιόλας σε ένα από τα εξειδικευμένα σημεία Club Nokia. Κι ελάτε ακόμη πιο κοντά στον κόσμο της ΝΟΚΙΑ!

Οπως μας πληροφόρησαν, το επιτόκιο είναι 16,50 + 0,60 = 17,10% με συνδρομή 1ου έτους 5.111 και μετέπειτα 10.222.

7.     EUROBANK

 [Τηλεοπτικό]

Εκφωνητής :

Νέο δάνειο FAST 1.000.000 από τη EUROBANK, το πιο γρήγορο εκατομμύριο που πήρατε ποτέ. Νέο δάνειο FAST ΣΕ 20 ΜΌΝΟ ΛΕΠΤΆ. Και τώρα το δώρο της EUROBANK για τα Χριστούγεννα, πρώτη δόση σε 6 μήνες άτοκα.

 [Ραδιοφωνικό]

Εκφωνητής α : Φέτος τα Χριστούγεννα η EUROBANK σας κάνει δώρο, 1,2,3,4,5,6 μήνες άτοκα. Χριστουγεννιάτικο δάνειο FAST 1.000.000 σε 20 μόνο λεπτά με πρώτη δόση μετά από 6 μήνες άτοκα.

Εκφωνητής β: Για το Χριστουγεννιάτικο δάνειο FAST ελάτε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στα καταστήματα EUROBANK - ERGASIAS, στα OPEN 24 ή τηλεφωνήστε στο 1144.

Οπως μας είπαν, το επιτόκιο εδώ είναι 13,60 + 0,60 = 14,20% κυμαινόμενο με συνδρομή 1ου έτους 25.000 και μετέπειτα 20.000

8.     ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

[Τύπος - Αφίσσα)

Ti (σχήμα καρδιάς) Roma

ΓΕΝΙΚΗ VISA

Aποκτήστε τη ΓΕΝΙΚΗ VISA μέχρι 31/01/2002 με μεταφορά υπολοίπου 8,75% και κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στη Ρώμη!

ΓΕΝΙΚΗ VISA

Οπως μάθαμε, το επιτόκιο εδώ είναι 16,20 + 0,60 = 16,80% κυμαινόμενο, χωρίς συνδρομή.

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Παράνομα επιτόκια, ελλιπής πληροφόρηση, απόκρυψη απαραίτητων στοιχείων και παραπλάνηση. Τα δίνουν όλα για να μας τα πάρουν όλα. Εμείς συνιστούμε να τους αγνοήσετε για να μην τους επιτρέψετε να σας κάνουν ένα ακόμη θύμα τους. 


Δάνεια: Προηγούμενη Σελίδα        Δάνεια: Αρχική Σελίδα        Δάνεια: Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on se.gr